Två dagar kvar


Två nätter kvar i min egna säng. Flytten kryper allt närmare och jag har mer eller mindre panik över att stå jag ska komma ner och inse att jag glömt något. Kanske ett väldigt litet problem egentligen men jag vill så gärna komma ner och hinna komma till ro innan jag behöver ta reda på hur kollektivtrafiken fungerar. Vill få en helg där att bara komma in i rutinerna innan jag slungas in i skolbänken på måndag.

Tudis box är tömd och skurad sedan igår. Det behövdes eftersom den inte är skurad sedan förra sommaren. Tudi får tillfälligt sova i stora fölboxen där hon verkar trivas väldigt bra. Alla saker i stallet är i princip klart och ska bara packas in i transporten imorgon och sedan åker vi tidigt på torsdag.

Idag passade jag på att ta tag i min egen packning och det var allt annat än lätt. Svårt att veta i vilken ände man ska börja. Jag började packa i alla lådor och försöka hålla ordning på en lista över allt vad som saknades, tvättades och vad som redan var packat. Inte det lättaste och tvättmaskinen har gått i ett idag. Ett steg närmre flytt är jag åtminstone och mitt rum ekar tomt trots att mycket fick vara kvar. Tog tag i packande av täcken som jag trodde skulle bli ett större problem än vad det blev. Alla täcken gick ner och de två regntäckena som är i stallet kommer med största sannolikhet också att gå ner.

Denna kväll ska ägnas åt att rensa rent min dator från alla bilder jag tagit i år. Brukar tömma den halvårsvis när det börjar blir för fullt och nu är det dags. Har dock ett gäng bilder som ska göras iordning innan jag för över allt på hårddisken. Har lite papper att skriva ut och sedan kan jag nästan kalla mig ”klar” – om man nu någonsin blir det?

4 reaktioner till “Två dagar kvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s