Onsdag

Idag ska ALLT bli klart, precis allt. Kommer spendera dagen i stallet och det svider lite. Behöver egentligen packa men får skjuta på sömntimmarna istället och göra klart det som krävs imorgon eftermiddag/kväll. Det mesta är somsagt redan gjort, saknas en del saker som hängdes på tork igår och sedan tror jag minsann att jag är klar. Högst upp på prio-listan är att tömma min dator så att det finns plats att ladda upp nya bilder och filmer på den istället. Det brukar ta runt 1,5-2h att tömma hela.

Tudis hage ska mockas ordentligt, hinkar ska skuras och saker ska putsas. Tudi har fått en lugn helg och lugna dagar med tanke på att jag haft fullt upp sedan kör vi igång igen för fullt när vi kommit till ro där nere. Idag ska vi ut och jogga är tanken.

Det börjar bli så himla påtagligt att jag ska lämna hela min vardag kvar här för att skapa en ny så långt hemifrån. Det känns som att jag har packat ner hela mitt liv i lådor men ändå kommer det inte att bli detsamma när jag börjar packa upp imorgon. Jag kommer sakna Strömsholm så mycket, kommer sakna litet stall, sakna vännerna här, sakna tryggheten i rutinerna och framförallt jag kommer sakna hästarna. Älskade Gabina, fölen♥ När våren kommer så kommer jag att missa fölningarna och det känns nästan värst, vill ju se Ponderosas föl som kommer att komma först. Om jag har riktigt tur så kan Gabina vänta till jag är hemma igen så att jag får vara med. Tänk fyra föl ponnyföl i vår och jag kommer inte vara där? Men jag får njuta av allt som skåne har att erbjuda istället. Det kommer bli lärorikt på så många plan och det är ett steg i den riktning jag har bestämt mig för att gå.

Jag ska välja att se det här som en stor möjlighet för mig att göra det som jag brinner för så att jag om några år ska ha lite mer kött på benen och en bredare grund. Målet har alltid varit att bli såpass duktig att jag ska kunna leva på hästar och det här blir startskottet. 

DSC_0349DSC_0447DSC_0104

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s