En bättre lördag


Njuter lite extra av utsikten idag. Tänk att jag ska spendera närmre 10 månader här nere? Hitta egna rutiner och skapa någon slags självständighet. Det kommer bli lärorikt att ha häst på egen hand och knyta de egna kontakterna som krävs för att hålla häst. Njuter av att ha stallet utanför stalldörren, att kunna gå upp på morgonen, göra stallet och sedan vara klar för dagen.

Spenderade några timmar i Lund där jag lunchade med en tjej som också kommer att börja Hippologen samtidigt som mig. Sedan åkte vi ner till Flyinge för att gå ett varv på anläggningen för att se hur det såg ut. Jag har aldrig varit på Flyinge så vi tittade in i ridhusen och sedan vägen som jag kommer att cykla dit på.

Nu är klockan snart 18.00 och jag kom precis in från stallet efter att ha ridit Tudi. Idag red vi ett ordentligt pass på banan och hon var så himla fin. Red inte speciellt länge men det blev intensivt med massvis av galopp, tempoväxlingar och sidförande. Avslutade henne med att skritta ut en längre tur, försöker hitta lite ridvägar häromkring och nu hittade jag en stig att följa. Vill ju gärna hitta lite längre galoppsträckor eller öppna ytor att rida på, men vet ju inte hur det är med att rida på stubbåkrarna här men det får jag fråga vid tillfälle.

En reaktion till “En bättre lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s