Jag älskar att andas häst.

Tänk att jag sitter i mitt eget studentrum nästan 60mil hemifrån. Hemma finns allt som jag lämnat bakom mig. Jag har gått från att umgås med föl på dagarna, trimma ponnys och tävla på helgerna till att dra igång skolstarten imorgon. Snart kommer jag åter igen gå in i hästbubblan och suga åt mig all kunskap som kommer erbjudas.

Jag bor så perfekt nu. Tudi går och betar på baksidan och jag kan gå ut till stallet vilken tid jag vill på dygnet. Jag har tillgång till ridbanor och ridhus. Ska undersöka naturen runt omkring för att se var det går att rida ut. För trots lyxen med ridhus och ridbana så får man aldrig fastna där. Men det kommer vara en ovärderlig lyx när vintern kommer och jag ska hålla igång Tudi utan tillgång till transport att åka iväg med.

Jag längtar efter skolstart, längtar efter att få utveckla min egen ridning och fördjupa mig ännu mer inom området häst. Jag vill kunna leva på det här någon gång i framtiden. Vill kunna bli så pass duktig att jag kan jobba med det här. Vill träna och tävla, utbilda och plocka fram yngre hästar. Pusha mig själv lite längre för att se hur mycket jag klarar. Det kommer bli ett spännande år.

Nu ska jag suga åt mig ytterligare inspiration fram EM-finalen!

En reaktion till “

  1. Hej Lisa, jag är så glad för din skull för jag vet hur mycket du brinner för hästarna! Jag är även glad för de gånger du hinner/orkar/vill uppdatera bloggen! Ska bli kul att få små glimtar av livet som student på Flyinge!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s