Onsdag

För att förklara min dåliga uppdatering så berättar jag att jag har haft helt fullt upp hela den här veckan. I måndags var det introduktion och vi blev presenterade för lärare och för anläggningar. Fullmatade med information så skulle vi även direkt börja med att rida en del av gruppen. Vi är indelade i olika grupper som har olika block, ridning, körning och unghäst. Jag började alltså kvällen med en ridlektion och var inte hemma därifrån förrän vid 20.30 ungefär och efter att man ätit kvällsmat och hunnit andas lite så var det bara att gå och lägga sig.

Tisdagen blev också en fullspäckad dag men med ridning inplanerat i schemat där vi red ute i kastanjegården. Så himla magiskt och sedan fick jag rida en så himla fin häst som passade mig som handen i handsken. Under måndagen fick vi prova två olika hästar varav även den ena jag riktigt tyckte om! Idag red jag en som också skulle kunna passa mig så vi får se vilken häst jag bli tilldelad i slutet. Vore ju roligt att hitta just den där hästen som man känner att man klickar med och som kan hjälpa en att utveckla ens svaga sidor.

Dagarna rullar på och det är mycket att komma ihåg och många tider att passa men jag antar att man kommer in i de flesta rutinerna. Hemma-stallet flyter på och i helgen kommer sista hästarna till gården och då är vi alla på plats. När allt sitter så kommer saker börja gå på räls känns det som. Bara nu i början man behöver lite tid att veta hur allt fungerar. Men det är så himla roligt och träningsvärken bränner i lår och rygg, men jisses vad bra jag kommer att sitta i sadeln när det här ridblocket är över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s