Film – Gasira Kungsörs Ridklubb

Det var länge sedan jag bjöd på en film och det har tagit lite tid för mig att ladda upp filmen från senaste tävlingen. Internet här på boendet är väldigt varierande och på mitt rum så finns ingen uppkoppling och det innebär att jag måste placera mig i vardagsrummet för att kunna använda min dator. Det är heller inte speciellt snabbt så efter ett antal försök så lyckades jag äntligen att få upp filmen och här har ni då den.

På filmen är det Gasira(*2011 e: Gasque RP 165 – Akribori äg. Marie och Thea Karlsson). Vi hoppade LE och LD i Kungsör några dagar innan vi åkte ner till skåne. Gasira är en otroligt fin och härlig häst som jag tycker så mycket om att rida. Jag har fått hoppa henne lite och vi debuterade i Vänsta helgen innan denna tävling där vi tittade ut oss första klassen och kom runt den andra! Den här gången gick hon som tåget men med en bestämd ryttare på ryggen. Hon tycker att det är lite läskigt men vill ändå göra rätt och hoppar så bra när hon är avslappnad. Så stolt jag var när vi gick i mål båda klasserna. Vilken fantastiskt häst, precis en sådan häst vill jag ha i framtiden! När hon blivit lite mer världsvan kommer det bli så bra! Är jätteroligt att följa henne från håll nu och så glad att jag fick möjlighet att rida henne den här tiden!♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s