Härliga lördag

Lugnare dag för min del då inget var planerat även om mycket trots allt blev gjort. Hade utsläpp imorse så efter att hästarna hade kommit ut i hagarna så passade jag på att mocka, strö och göra klart fodret till Tudi. Vid 09.00 tiden gick jag in igen och då tog jag det lugnt ett tag innan jag och Bella tog tag i städningen av huset. Vi som bor ihop har fått egna städveckor och vi fick ta den första veckan vilket ändå var skönt med tanke på att det var rätt så rent när vi flyttade in. Så vi tog några timmar och gick igenom rummen och gjorde fint.

På schemat idag blev det först en uteritt tillsammans med Bella i stallet. Är väldigt hårt på grusvägarna så där skrittar vi bara men sedan gick vi in i ridhuset och red där. Ett lättare pass blev det eftersom vi var på galoppbanan igår. Får se om vi rider iväg till galoppbanan imorgon eller hur jag gör. Skulle vilja ligga och rulla några varv där på banan och låta henne bli ordentligt trött. Det är väldigt bra att ha sällskap med till Tudi när man rider har jag märkt eftersom hon riktigt kommer igång då och blir på tårna för allt som den andra hästen uppfattar som farligt. Då blir hon lite kvickare att rida, annars är hon ju rätt ointresserad av allt runt omkring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s