Godmorgon måndag

En ny betydligt lugnare vecka kommer att vänta mig nu. Ridblocket fungerar på så sätt att man har ridning varannan vecka, vilket innebär att jag kommer vara helt ledig på fredag och få sovmorgon vissa dagar/sluta tidigt. Blir en vecka med fullt fokus på Tudi istället men kanske stannar och kollar på lite lektioner också.

Förövrigt händer det inte mycket mer den här veckan. Vi kommer antagligen ha våra första riktiga lektioner eftersom vi nästintill endast hade introduktioner förra veckan i alla ämnen. Idag har vi första lektionen om hovar på förmiddagen och på eftermiddagen väntar ridteori.

Jag trivs som fisken i vattnet här nere och allt flyter som det ska. Allting säger mig att jag har hamnat så rätt och nu vill jag nästan bara att plugget ska komma igång. Hoppas på en rolig och givande vecka!

img_8188

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s