Tid är ingenting man har, tid är någonting man tar

Det blev ändrade planer för denna måndag. Vi började morgonen med att ha en lektion i hovvård. Mycket intressant att lyssna på men också väldigt mycket att ta in. Man blir ständigt påmind om hur lite man faktiskt kan även när man känner igen en del utav sakerna som tas upp. Ikväll tänker jag försöka att renskriva det som jag lyckades anteckna under passet och se om det går att få någon klarhet i det som var lite krångligare att förstå.

Vi åkte hem vid lunchen eftersom vi inte hade något mer förrän senare. Hade planerat att rida och göra stallet under den tiden men lyckades istället med att få in att veterinären som var i stallet vaccinerade Tudi samt skrev ut mer Domezedan till mig så att jag har till när hon ska skos. Skönt att ha en sak avklarad på listan men nu ska jag bara hitta en hovslagare också men har några nummer jag ska höra av mig till när det börjar bli dags. Stallet blev iallafall gjort under lunchen men nu får Tudi ta det lugnt några dagar framåt istället för att träna på för fullt som jag hade planerat.

Jag passade även på att plocka fram kameran under den lite längre lunchen och då fotade jag Agnes när hon red sin häst Lando i paddocken. Fotade lite stall och omgivningar också så får bjuda på ett par bilder åt gången och sedan hoppas jag på att kunna hitta någon som kan fota när jag ska rida någon dag.

Eftermiddagen tillbringades på Flyinge igen sedan. Det var EM-firande i ridhuset med bland annat Henrik Ankarcrona och Ingvar Fredricsson, sedan några fler som pratade om de svenska framgångarna på EM. Därefter hade vi en introduktion i ridlära, som vi ska ha parallellt med ridningen under året. Vi kom ändå hem i hyfsad tid och jag har hunnit äta kvällsmat och ta det lugnt ett tag nu. Tänkte försöka att påbörja lite smått att läsa den litteratur som jag har med mig, rensa och få ordning bland papper och mejl.

En reaktion till “Tid är ingenting man har, tid är någonting man tar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s