Tisdag


Kommer nog att få nypa mig själv i armen mer än en gång det här året. Tänk att jag bor här med Tudi utanför dörren? Ett himla tjat från min sida men det gör så stor skillnad att verkligen leva mitt uppe bland hästarna än att åka iväg till stallet som hobby. Igår var jag klar i stallet tidigt eftersom jag inte red men kunde ändå efter intag bara dra på mig skorna och promenera ut i pyjamas och dubbelkolla att jag hade fixat vattnet.

Skoldagen bestod av en lektion i studieteknik. Väldigt intressant att ta reda på hur man själv pluggar som bäst även om jag länge ändå haft en känsla för hur jag vill ha det när jag pluggar. Kanske beror det på alla timmar jag spenderat framför den här bloggen genom alla år? Man får en inblick för var jag trivs att sitta när jag vill få ut det mesta utav mina texter eller var jag gör de bästa reflektionerna och var jag hittar motivationen. Roligt ändå att verkligen se vilka skillnader de finns och sedan försöka att lägga upp en plan för hur jag kommer att studera i höst. Vi har inte riktigt kommit igång men när vi väl är igång så ska jag ta tag i plugget.

Satt nu under kvällen och uppdaterade all information i menyn ovan och sedan uppdaterade jag header och annat eftersom jag snabbt blev missnöjd med den jag bytte till alldeles nyligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s