Onsdag

Det händer alltid någonting på Flyinge känns det som. Idag var det sovmorgon som gällde för min del men strax efter kl 10.00 så satt jag på hästen. Jag och Agnes red ner till Flyinge för att prova på att rida på Melonbanan. Tudi går lite på halvfart idag och imorgon efter vaccinationen. Joggade lite lätt för att känna på henne.

Klockan 13.00 började lektionen och då gick vi igenom med datorerna för att komma in på student-sidorna som är bra att ha och kunna logga in på. Svarade på lite frågor och efter det så gick vi direkt till stora ridhuset för att se på Breeders-kval för fyraåringarna. Kikade på tävlingarna under eftermiddagen och kvällen och nu sitter jag hemma och har precis ätit kvällsmat. Nu ska jag duscha och sedan ska jag gå och lägga mig.

Imorgon är det utsläpp i stallet hemma och sedan en lektion på förmiddagen och sedan ledig eftermiddag. Härliga dagar nu innan allvaret kommer igång på riktigt så jag får slappna av medan det går.

img_8218

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s