Det känns som att många väntar på uppdatering här men tyvärr har internetet vi har i huset lagt av och jag tycker att det är svårt att få till mobilblogging så därför har det varit lite tyst från mig. Jag hoppas att problemet ska lösa sig så småning om men för tillfället är hon som äger huset inte hemma och kan göra något. 

Sista vardagen den här veckan och jag har haft stalltjänstvecka och ridvecka. Helt slut och ögonen går i kors. Ridning varje dag plus tre pass i stallet med start antingen 6.30 eller 7.00. Sedan har min sin egen häst på det också. Trött och sliten blir men så himla roligt det är med hästar. Så himla roligt att få all den här hjälpen. Känner verkligen att det går framåt och jag kan ta med mig så mycket till eftermiddagen när de är dags att rida Tudi. 

Plugget drar igång nu och i helgen är det stalltjänst och ridning av skolhäst. Sedan Tudi med såklart. Ska försöka hinna läsa igenom en hel del böcker så att jag känner att jag är i fas. Svårt att komma in i pluggandet igen efter en tid borta. Nu pågår även baltic cup så kanske hinner bänka på läktaren några stunder åt gången? 

Följ min instagram för uppdatering nu de kommande dagarna till internet kommer igång igen. ”Fagerlisa”


1. Fantomen, en skolhäst jag gillar väldigt mycket. 

2. Slide, min skolhäst jag ska ha under ridblocket. 

3-4. Tudi

5. Clinic för Maria Gretzer

6. Sits och positionsträning hela skolan i ridhuset 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s