20170919

img_3844
Slide bjöd på en fin programridning igår för Kyra även om han hade en mycket nervös ryttare på ryggen. Han blev lite spänd och det berodde antagligen på att jag blev passiv och spänd. Tappade lite bjudning och känsla inne på banan, men det är kanske så det brukar vara när man rider program? Iallafall så brukar det alltid känns bättre på framridningen än på banan när jag tävlar. Kritiken fick vi dock inte höra eftersom vi själva skulle bedöma och utvärdera ritten efter att vi ridit. Vi skulle få veta några saker till nästa gång vi ska rida programmet. Jag är ändå nöjd men är redan sugen på att rida ännu bättre till nästa gång. Blev lite svagt och försiktigt hela programmet.

På förmiddagen hade vi en palpationsövning på skolhästarna. Så två grupper skulle känna igenom hästarna och hitta olika delar, senor och ligament. Det gick väldigt bra och många saker är redan sådant som man känner på dagligen men utan att man egentligen vad det är man känner på och varför. Det var intressant att få se det som man läst om och försöka sig förstå vad som hänger ihop med vad. Lite klokare blev vi allt och nu ska jag bara lära mig orden på latin. Det är mycket att ta in men det är så roligt trots tidigare mornar och sena eftermiddagar så vill jag varje dag tillbaka och veta mer.

Idag är det tisdag och jag är ledig. Ledig är kanske fel ord för dessa dagar kommer så småning om att fyllas med plugg som ska göras. Nu har jag spenderat morgonen med att skriva klart min ridddagbok för förra veckans ridning. Den ska skickas in senast söndag så jag passade på att bli klar under förmiddagen så ska jag läsa igenom den under kvällen och skicka in. Åker till skolan en sväng för att filma en kompis i den andra ridgruppen och ikväll så ska jag och Tudi hoppträna!

20841644_10214494334775456_1772411938_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s