Slut för denna helg

Härliga söndag, med sovmorgon, en sväng till Hööks och ridning på det. 

Planen imorse var att ta tag i pluggandet inför morgondagen men det slutade istället med att vi åkte iväg till hööks och med mig hem fick jag med mig, stövelstöd. Hemma så hängde jag jämt upp stövlarna när de inte användes men här har de blivit liggande i hög och blir inte alls bra så nu har jag löst det problemet. Köpte två par så jag har till både paren stövlar. Nu kan jag alltså ha ”skolstövlarna” på skohyllan istället för i en påse innanför dörren.

Efter lunch åkte jag med Anna ut till hennes häst och då fick jag prova rida en riktigt stor häst och jag har insett att jag faktiskt saknar ponnyerna, dit där man når att sätta foten i stygbygeln. Hemma hade jag fått hjälp av Agnes och Bella med stallet så att det var bara att ta in Tudi för att rida henne i solnedgången. Det är kanske det mysigaste som finns. Solen har varit framme hela dagen idag och vi alla har njutit. Hela 19grader. Vi red ut och travade på grusvägarna idag efter gårdens tävling.

Nu är det dags att planera för en ny vecka. Denna vecka med ridvecka i skolan. Så roligt att spendera en vecka med Slide. Trivs riktigt bra med honom som skolhäst. Vi får se vad denna vecka bjuder på för roligheter. Flyinge Indoor börjar med klasser upp till 150cm? Så kommer antagligen att sitta bänkad där till stor del och sedan ska ju även Tudi trimmas på med planen att vara på galoppbanan två utav dagarna men hur det slutar det märker vi. Härlig helg har det iallafall varit och nu ska jag försöka att gå och lägga mig. Har för övrigt planerat en hemresa under helgen v.44 och längtar faktiskt hem!

Idag fyller även min fantastiska mamma år, så grattis till henne♥
DSC_0257

En reaktion till “Slut för denna helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s