Härliga söndagar

Dagens har gått i ett med ytterst få pauser att bara andas. Mycket som jag fick gjort inför nästa vecka. Har hunnit med att köra några maskiner tvätt, städat och gjort iordning allt det praktiska hemma. Avslutade alldeles nyss kvällen med kebab och sällskap.

Imorse blev det en snabbvisit till Lund för att Bella skulle byta ett täcke på hööks och då köpte jag med en hållare till vattenhinken då Tudi har börjat dricka en hel del vatten om nätterna så jag ska hänga in en till nu tänker jag. Direkt efter att vi varit i Lund så red vi ner hästarna till Hastings och red där på gräset, väl där mötte vi upp Anna som knäppte lite bilder även om vädret inte alls var det bästa. Det blev några riktigt fina bilder, bland annat dessa två här ovan. Tudi känns så fin att rida men det skulle behövas lite mer dressyrtrim för hon blir lite stark för mig, speciellt ute då hon tror att det ska vara galopp nästan precis var vi än rider. Men det är roligt att hon tycker att allt är så roligt!

Vi åkte sedan till Eslöv för att hjälpa Anna i min klass att hoppa med sin häst. Jag satt med kameran och knäppte lite bilder innan det var dags att åka hem igen. Hemma så gjorde vi klart allt i stallet, även åt Agnes häst då hon var borta. Det var hon som sedan tog med sig mat på vägen tillbaka hit.

Mycket att göra är det helt klart och man kan tycka att helgerna ska vara lugnare än veckorna men så är det inte alltid men känns inte lika tungt när det är roliga saker som vi gör. Nu går vi in på en HAV-vecka med stalltjänst fram till fredag men också Breeders-vecka så kommer sitta bänkad så mycket som det går mellan lektioner och stalltjänster. Några uppgifter som ska göras och sedan så är helger redan här igen.

DSC_0275

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s