Måndag


Klockan 07.00 började vi med stalltjänsten idag som flöt på väldigt bra. Efter 08.00 tiden gick vi till cafeterian för att jobba med en ny uppgift som vi fått. Där blev vi kvar ett tag och gjorde andra uppgifter när vi var klar med den. Hem vid lunch för att äta, luncha hästarna och göra klart stallet. Vid 13.00 var vi tillbaka i skolan för att studera dressyrhästarna på Breeders för att göra ett arbete även där.

Tudi reds nu på kvällen i ridhuset och trimmade dressyr. Väldigt fin tycker jag. Försökte hitta lika mycket stöd på både tyglarna och flytta henne för innerskänkeln på volten. Tycker att det blev bättre och bättre hela tiden och jag fick en fin känsla i handen. Vi har låg väg kvar att gå men nu ska jag försöka hitta en träning och se så vi kan träna lite mer! Fick även prova rida Agnes häst en stund på slutet och då fick hon prova Tudi. Alltid nyttigt att byta hästar någon gång ibland.

Imorgon blir en hektisk dag. Vi har stalltjänst på morgonen innan skolan och sedan har vi en tretimmars föreläsning av vår veterinär. Intressant men man kommer att vara trött vill jag lova. Stalltjänst vid lunch igen och sedan ska stallet hinnas med att fixas innan vi ska iväg på studiebesök på Jägersro. Vi får se vad mer vi hinner med och vilken tid vi kommer hem annars kommer Tudi att få en vilodag om vi blir borta sent.

Kvar idag är att duscha, skriva en uppgift och ta upp tvätt från tvättstugan…

DSC_0299

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s