Kanske bör börja med trav istället?

Studiebesök på Jägersro trav och galoppbana. Har ju stått i stall med travhästar tidigare men nu känns det nästan som att det är trav man borde hålla sig till. Hästskötare i ett travstall har alltså en riktig och kontrollerad lön, jämfört med alla svarta och underbetalda ridjobb. Här var tränare med ex antal hästar tvungna att ha hästskötare, alltså tränare på en lägre nivå. I vanliga ridsporten så har eliten hästskötare och stallpersonal med en mycket lägre än mitt studielån för ett arbeta som är värt så mycket mer. Här står det det så mycket pengar på spel varje lopp och det kändes som att även på amatörnivå är man mer proffs än vår på vår amatörnivå.

Stalltjänsten började för min del klockan 07.00 på skolan och imorgon börjar vi kl 06.00. Stalltjänsten gick väldigt fort och vi var klara till klockan 08.00. Lektion mellan 08.30-11.30. Stalltjänst igen till 12.30. Hem och mocka – hämta Agnes på skolan kl 13.30. Åka till Jägersro kl 14.00. Nu är klockan 19.41 och jag ska ta tag i plugget. Har vart ut och gjort klart det som jag inte hann hos Tudi direkt när vi kom hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s