Torsdag

Härlig torsdag hoppas jag att ni alla har. Idag satt vi på en föreläsning där jag tyvärr nästan höll på att somna men med en litet break med fika så var man redo att lyssna igen. Stalltjänsten började 6.30 och det börjar märkas såhär efter några dagar in på veckan. Hade sedan stalltjänst igen på lunchen och sedan satt jag bänkad på läktaren och kikade på breeders med fina 6åringar. Kikade på mässan som är uppbyggd i lilla ridhuset och där fick ett par ridhandskar följa med hem och en mössa, vantarna går åt mer än vad man kan förstå. Jag har aldrig varit en person som ridit med handskar till vardags men här är det handskar på vid all hantering och man skapar sig ett visst beroende och då känner jag mig naken när handskarna saknas även hemma. Mössa var nödvändigt nu när kylan sakta kommer smygande.

Slutade efter stalltjänsten så hade inget annat på schemat och nu sitter jag hemma och pluggar latinska termer. Försöker att reda ut kroppens alla delar och förstår mer eller mindre ingenting men min förhoppning är att det klarnar under tidens gång. Men det börjar räknas ner mot tenta. Det är så mycket att ta in och en del fastnar lättare än annat men det som är lätt att plugga in får man helt enkelt ta tag i!

Tudi ska ridas ut sedan när Bella kommer hem efter unghästlektionen. Imorgon har jag stalltjänst morgon och eftermiddag så är ledig resten av tiden! Får försöka hinna med så mycket som det bara går under den tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s