Söndag

Fulla dagar. Breeders har hållit igång mig hela helgen så idag spenderade jag hela dagen på läktaren för att se alla hoppfinalerna. Dressyren igår var mindre intressant men ett par ekipage kikade jag på och det är riktigt fina hästar vi har här i Sverige. Många väldigt fina hingstar! Spännande att lära sig lite om storhäst-stammarna som jag inte alls har speciellt bra koll på överhuvudtaget. Har ju varit insnöad på ponny alldeles för mycket den senaste tiden. Men man såg likheter mellan de olika hästarna och deras stammar och man märkte att ett par hästar återkom i stamböckerna bland alla hästar.

I fredags blev det en ridtur på en skolhäst som var reservhäst under veckan. Och Tudi har gått för fullt hela helgen och vi har haft himla tur med vädret så idag har solen lyst och hon har fått vara naken ute vilket innebar en mindre ren häst som kom in nu på eftermiddagen. Men härligt att hon passar på att njuta när solen värmer. En kortare tur blev det idag efter ett intensivt pass igår. Imorgon är det möte på eftermiddagen så då hinner jag antagligen inte rida.

Nu skolvecka på ingång med massa spännande. Ridveckan drar igång och det står terräng på ett av veckans ridpass. Ska bli så roligt att komma ut igen! Sedan har vi en hel del annat som ska hinnas med. Hoppträning med Tudi på onsdag för en ny tränare som tränar unghästprogrammet på Flyinge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s