Fredag

DSC_3655

Förlåt för den urusla uppdateringen som jag bjudit på i veckan men livet som hippolog verkar bara bli mer och mer fullmatat, mer än vad jag hade kunnat föreställa mig. Samtidigt är ju internet där jag bor obefintligt vissa dagar och det bidrar till att jag nästan bara går direkt till sängen när det krånglat en stund.

Veckan lite kortfattat kan beskrivas som intensiv och då har jag ändå inte ens haft stalltjänstvecka utan endast ridvecka. Lektioner varje dag och började veckan med ont i halsen och nu avslutar jag med hosta, ont i öronen och allmänt matt. 

Tudi gick en hoppträning Astrid i onsdags och var jättefin, pigg och glad. Hoppade lite linjer med relaterade avstånd. Får se om jag får till någon film på det, det filmades men eftersom min telefon har gått sönder så har jag en annan som inte kan öppna filmer som är filmade i för bra kvalité så där har jag ett litet problem som jag måste lösa så fort jag har tid och ork att göra det. Men tills vidare får det fungera så som det redan gör och jag får anstränga mig för att blogga mer och kanske bättre.

Igår så stod terrängträning med skolhästen Slide på schemat för Janne Jönsson och Slide skötte sig väldigt bra. Det var jag som var rädd för att sitta löst som satte lite spänningar i oss men efter en stund började jag slappna av och kände att jag kunde hålla mig kvar i sadeln. Idag var Slide hos hovslagaren och jag fick låna en Gymnasiehäst, Umberto, på galoppträningen. Han var riktigt fin och det var nog skönt för Slide att få en dag lite lugnare så ska jag rida ut honom imorgon.

Lovar att ta tag i bloggen nu och får ta varje tillfälle i akt att skriva om mina dagar här nere. Nu ska jag dyka in i plugget och se vad jag kan hinna med under denna lediga helg. 

DSC_3742DSC_3619DSC_3728

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s