God förmiddag

img_4181

Klockan är bara 11.46 när jag börjar skriva det här inlägget och jag har redan hunnit med mer än vad jag borde med tanke på att jag hostat så illa inatt att jag knappt kunnat sova. Nu har jag lovat mig själv en lugn helg så att jag kan kurera mig fram till på måndag och skönt är det också att vi har en väldigt lugn skolvecka även då.

Imorse morgonfodrade jag i stallet vid 05.15 och sedan var tanken att gå in och somna om för att gå upp igen innan klockan 09.00 och åka till Flyinge. Jag lyckades tyvärr inte somna om utan hostade något så hemskt att jag fick ge upp tanken på att kunna somna om. Var iallafall igång till 09.00 och vi åkte iväg för att rida ut på våra skolhästar. Slide och jag red i alla gångarter ute runt Hastings gräsbana som tyvärr är helt förstörd och lerig numer. Han var väldigt glad över att få vara ute och galoppera lite efter att han fick vila igår.

Nu ska jag trycka i mig Ipren, nässpray och Strepsil så hoppas jag på att kunna få någonting gjort på pluggfronten, första tentan börjar närma sig och jag känner inte riktigt att jag är helt hundra på vad det är vi egentligen har tenta på så då gäller det att läsa lite av varje och försöka hitta lite knep att läsa in och förstå vad det är allt handlar om. Nu har jag snöat in mig på anatomin och ritar hästens skelett, leder och ligament i ett häfte som jag hoppas ska kunna ge mig en överblick av hur det ser ut. Många latinska termer som jag inte alls förstår men om jag nöter in så kommer de snart att sitta är jag säker på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s