Effektiv måndag

Det är tacksamt att ha stallet utanför dörren ibland, exempelvis idag och nu när jag inte känner mig helt hundra. Slutade lektionen vid 11.00, hem åt lunch, fodrade lunch hos hästarna och tillbaka för lektion igen på eftermiddagen. Klockan 14.00 åkte jag hem och då bytte jag direkt om och gick ut till stallet för att rida Tudi. En uteritt på grusvägarna var vad det bjöds på idag. Blivit några dagar i ridhuset nu så det passade bra att komma utanför väggarna.

Nu ska jag ge plugget en helkväll, ska skriva klart min riddagbok så att jag bara kan skicka in den. Skriva min hästdagbok som jag bara skjuter på sedan en lång tid tillbaka, till den hör dock att vi måste väga hästarna en gång till den här veckan och sedan är den komplett. Har en uppgift gällande stalltjänstgrupperna som ska göras och sen är det ju den eviga anatomin som man nog aldrig blir riktigt klar med. Tänkte försöka läsa ett kapitel i boken om hästars beteende och se om någonting vill fastna. Klockan är ju bara 17.54 och jag är klar med allt annat som skulle kunna tänkas behöva göras? Många timmar med en penna i handen blir det iallafall och det är precis lagom för mig när locket för öronen bara fortsätter att trycka och hostan återkommer varje gång jag sjunker ner på stolen.

Trevlig måndag på er i vilket fall! ♥

img_4191

2 reaktioner till “Effektiv måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s