Måndagsmorgon

Hur trött jag än må vara efter några nätter med konstant hosta så måste jag erkänna att det finns en viss charm i att komma till skolan redan innan klockan har slagit 07.00 och slå upp datorn för att ta tag i lite plugg. Jag tycker att saker blir mer och mer intressanta ju mer jag lär mig och det får mig att vilja veta ännu mer. Just idag var en sådan dag där det inte blev helt planerat och jag fick välja mellan att sätta mig på cykeln själv till skolan eller åka med tidigt när en i klassen skulle till morgonstalltjänsten.

Den här veckan blir en utav mina betydligt lugnare veckor och det är tur med tanke på hur mycket jag hostar till och från. Idag har jag en lektion som börjar 8.30 och sedan en kort lektion i eftermiddag. Resten av veckan har jag enbart en lektion om dagen förutom torsdag där jag är helt ledig. Men det innebär i sin tur att jag går in i en riktigt tuff vecka veckan därpå med både stalltjänst och ridning i skolan varje dag.

I helgen vankas tävling på lördag på en närliggande klubb dit planen är att rida. Måste dubbelkolla så jag hittar rätt bara. Rider 90 och 100cm. Sedan har jag stalltjänst på söndag på flyinge. Min första helgstalltjänst den här terminen.

Nu ska jag fortsätta att plugga in anatomin och se om jag blir något klokare eller om det fortsätter att vara en dimma av ord jag inte ens kan uttala.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s