Flyinge Ryttarförening

Älskade Tudelu♥ Två rundor idag med olika resultat. Ett stopp i första klassen där vi inte riktigt var överens om vägvalet och Tudi kände för att rida omhoppning redan i första klassen som var en bedömning A. I andra klassen var det omhoppning och då var Tudi lite tröttare och vi fick kämpa lite för att orka runt i svängarna. Omhoppningen gick trögt men vi svängde snävt och snabbt. Felfria och en vinst med oss hem!

Nu laddar vi för en ny vecka och har inte kikat på några fler tävlingar ännu. Ska träna vidare och försöka få lite mer struktur och ordning på ridningen. Vi kommer få en hopptränare hit som jag kommer att börja rida för är tanken. Några fler turer till galoppbanan behöver vi, så i veckan planerar jag minst en tur dit, helst två. Kommer dock ha en tuff vecka med ridvecka och stalltjänst-vecka så det blir långa dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s