Palpation med hipparna på kvällskvisten

Det gäller att ta vara på möjligheterna som finns att plugga in hästens anatomi och vad är inte bättre är att göra det i stallet? Igår spenderade vi kvällen ute hos hästarna och Coralee fick agera modell och hon hjälpte gärna till att lyfta och demonstrera hur musklerna fungerar samtidigt som vi försökte lista ut var de fäste och och om de sträckte eller böjde en led.. Om vi blev så mycket klokare det vet jag faktiskt inte men det kändes mer effektivt än att läsa allt om alla delar i boken. Vi märker senare om vi blir godkända eller inte helt enkelt för om några timmar så är det dags.

Onsdag är det alltså och jag är egentligen helt ledig förutom den där duggan vi ska ha i eftermiddag. Utsläpp på morgonen, sedan blev det storstädning inför hemfärden. Är inne på andra tvätten nu och hinner jag så tar jag en till också. Passar på att tvätta mer de dagar man är själv hemma för då kan man köra några maskiner i rad.

Jag ska försöka nöta in någon mer muskel innan jag går ut till stallet och börjar mocka. Vi har ju hand om fler hästar den här veckan så det finns alltid att göra ute i stallet nu. Tänkte se när jag ska rida Tudi men skönast är iallafall att ha stallet klart innan.

Imorgon är jag ledig och då åker jag hem. Längtar så jag spricker helt ärligt. Trodde verkligen inte att det skulle kännas så bra men det ska bli skönt med minisemester även om läroböckerna får följa med hem ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s