Lördag -menade fredag såklart

Det är svårt att beskriva känslan av att komma hem. Underbar men så självklar. Klev av tåget i Kolbäck efter 19-tiden och efter ett antal tåg- och bussbyten och det är sig likt. Hem till familjen och man inser att man saknat dom mer än man trott, speciellt min syster som aldrig riktigt kan vara tyst. Det är otroligt skönt att komma hem samtidigt som jag längtar efter en ny ridvecka i skolan. Men nu ska jag njuta av en härlig minisemester!

Nu börjar jag dagen med att åka till Ella för att umgås med henne. Sedan vidare ut och kika på Hannas häst och kvällen tänkte jag spendera i stallet. Det blir en lång helg men jag gissar på att den kommer gå med rasande fart, tyvärr, och snart sitter jag på tåget påväg tillbaka igen. Det är ett bokat schema men roligt ska det bli!

En reaktion till “Lördag -menade fredag såklart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s