Lördag på riktigt

Mina ögon går i kors men det gäller att ligga i, sova kommer jag kunna göra under hela hemresan ner till skåne igen. Tills dess håller jag igång. Denna lördag började i stallet hos Hanna där jag fick rida hennes helt fantastiska häst! Det är när man får sitta på hästar med sådana kvalitéer som man undrar varför man envisats om att hoppa hinder istället för att tävla dressyr? Så magiskt fin!

Min syster, jag och mormor var till västerås och åt lunch efteråt och på vägen därifrån blev det en tur till stallet igen för att kika på hästarna igen. Njuter verkligen varje stund jag får vara där och det känns så himla långt borta men ändå så nära på något sätt. Tänk att jag spenderade varje dag där för inte så många månader sedan? Och nu är stallet fyllt med andra hästar.

Kvällen nu bjöd på Pinchos med familjen men innan dess åkte vi förbi kyrkogården och tände ljus för min farmor och farfar och på minneslunden.

Imorgon blir min sista dag här och sedan är det bara att leta sig tillbaka till vardagen. Tävling på tisdag med Tudi, föreläsningar, ridvecka och fullspäckat schema, men tur är väl att jag trivs som fisken i vattnet? För jag njuter verkligen varje stund och jag vet hur rätt jag har hamnat. När man älskar det man gör så kan man slita från morgon till kväll och ändå längta efter tidiga mornar dagarna därpå. Det är så jag tänker leva mitt liv, jag tänker längta efter morgondagen och njuta av dagarna, av det bygger jag en fantastiskt vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s