Helgen i sin helhet har varit precis vad jag väntat mig. Nu känner jag mig fylld av energi och motivationen att åka tillbaka till studier och plugg är på topp. Jag har saknat att vara hemma det går inte att hymla om men jag inser också hur bra jag faktiskt trivs i Skåne.

Denna söndag började tidigt med färd mot tävling för Gabinas lillebror skulle tävla tillsammans med sin nya ägare. Likheterna är slående och det fick mig att sakna Gabina ännu mer, vilken ponny hon är alltså. Så mycket häst i så liten kropp, hon är nog bland de finaste jag suttit på och Gamäng såg så otroligt säker ut, han är endast 4år och tog tävlingen med en klackspark. Många skillnader men deras stora hjärta, utom utseendet, var den tydligaste likheten.

Hemma gosade jag lite extra med hästarna innan det var dags att bege mig hemåt, packa väskan och åka till Västerås. En dag till hade inte varit fel men längtar ändå efter att få rida igen. Imorgon är det dressyr med Slide och jag och Tudi ska känna oss för lite inför tävlingen på tisdag. Denna vecka intar jag också tentapluggandet!

Hoppas ni haft en härlig helg! Lever drömlivet nu och jag har bestämt mig för att det är såhär bra det ska kännas –annars måste jag förändra något.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s