Onsdag

Jag börjar nästan vänja mig vid tidiga mornar. Jag trivs bra med att vara tillbaka i rutiner och det känns skönt att gå upp när klockan ringer vill jag nästan påstå. 

På schemat idag stod programridning och någonstans vill jag säga att jag är lite besviken men jag behövde bli bättre på att plocka fram de bra delarna från ridpassen fick jag konstaterat under dagens utvecklingssamtal. Så därför vill jag säga att jag och Slide gjorde flera fina halter och att jag hade en allmänt trevlig känsla genom framridningen som jag tyvärr tappade lite på banan när han blev lite spänd=jag spände mig också. Jag fick en fin galopp och ska tänka på att våga använda hans register mer än vad jag gör i dagsläget. Blir lite för mesig när det blir program eftersom jag inte vill tappa honom. Fortsatte sedan som sagt med utvecklingssamtal som även de gick bra, lite saker att jobba vidare på men det var ingenting nytt egentligen.

Frågestund på eftermiddagen med några lärare i kursen Hästens biologi och handhavande. Några frågetecken rätades ut men nu försöker jag smälta det sista och se om jag kommer hinna plugga in allt det som förväntas komma på tentan nästa vecka. jag känner mig mycket tveksam men nu får det bli en timmes plugg och dagen resten av veckan så kanske det blir någonting utav det.

Tudi och jag red ut på tur vilket hon uppskattade, det är nästan så att hon är piggare dagen efter hårt jobb än hon är efter några lugna dagar. Sedan sjönk jag ner framför skrivbordet med hästen beteende i fokus. Avslutade med stallmöte och nu tar jag igen ytterligare plugg innan jag ska hoppa in i duschen och sedan försöka få lite sömn. Det blir verkligen en pluggvecka fram till tentan så får se om Tudi får några lugnare dagar så att jag hinner lägga ner all tid och ork på detta ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s