You get what you work for, not what you wish for

img_2501

Äntligen helg! Gårdagens ridpass med skolhästarna var på galoppbanan. Lite tungt efter allt regn så lite lugnare men vi fick ändå galoppera på lite mer än vad vi kan göra i ridhusen och hästarna trivs verkligen med lite öppna ytor. Vi kollade sedan andningen på hästarna direkt efter arbetet och jämförde med hästarnas vilopuls för att se skillnaden. Min blev knappt andfådd och heller inte i närheten av svettig jämfört med de andra två, men då går min också dubbla lektionsveckor medan de andra två går varannan vecka.

Idag stod hoppning på schemat med Slide för Ann-Catrin Carlsson. Banhoppning med lite olika linjer och det gick helt okej tycker jag. Visst finns det alltid saker jag behöver förbättra men det gick bra, lite ivrig till och från och vågade inte riktigt sitta kvar och vänta på hindren. Men det tar vi med oss och tränar vidare på. Film finns på min instagram – fagerlisa

Tudi reds ner till Crafoord ridhuset och reds lite lätt där och nu ska jag dyka ner i plugget. Jag är helt slut och ögonen går nästintill i kors, och då är klockan strax efter 20.00. Men information ska repeteras innan jag tar kväller. Imorgon och söndag tänker jag plugga så mycket som det bara går. Jag orkar verkligen inte med en omtenta där precis innan jul så jag tänker ta de här dagarna och göra allt vad jag kan för att undvika det. Någonting måste väl ändå fastna under alla de gånger jag öppnar boken inbillar jag mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s