Jag som skulle plugga till tentan

Åkte till Flyinge och hjälpte till på stalltjänsten imorse istället för att ta sovmorgon. Så vi åkte dit vid 6.20 och morgonfodrade och mockade innan jag gjorde iordning Slide för ridning efter 08.00 tiden. Red ett varv med honom i parken men eftersom det var hundutställning i stora ridhuset var han mycket på tårna. Han skötte sig mycket fint ändå för att vara ensam på tur, annars brukar vi försöka ha sällskap. Spenderade lite tid på läktaren och tittade på hundar fram till lunch innan vi åkte hem för att äta och luncha hästarna. Sedan blev det hinderbygge i ridhuset då vi har fått en ny hinderpark.

Nu försöker jag ta tag i det som jag skulle ägna min söndag åt. Plugg! Ska skriva klart riddagboken och sedan ner i Tentaplugget igen innan jag beger mig ut till stallet för att rida Tudelu och göra klart stallet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s