Onsdag

Det är svårt att hinna med att öppna datorn när vi har stalltjänst-vecka, då är det tidiga mornar och sena eftermiddagar som gäller. Nu har vi haft tur med schemat att det inte varit många lektioner eftersom det är Tenta imorgon. Jag har försökte att plugga vid varje givet tillfälle men jag är osäker på hur mycket som faktiskt fastnar. Ikväll är sista kvällen att plugga och det är så jag kommer tillbringa timmarna senare idag -med näsan i läroböckerna och bland Power points.

Imorgon har jag också dumt nog tagit på mig morgonfodringen både hemma och på flyinge vilket innebär att det bara är att kliva upp tidigt och fodra. Stalltjänsten håller på fram till tentan börjar så jag ska försöka hinna äta frukost innan vi åker till flyinge också. Det kan bli spännande att se hur trött jag är imorgon men det är bara att bita ihop och göra det bästa utav det.

Tudi reds ut idag och solen har tittat fram. Har varit några riktigt kalla mornar nu men idag var det riktigt fint och solen värmde på oss. Man får njuta de dagar de går för snart kommer det riktiga skånska kylan, detta är bara början.

img_4196

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s