Tenta-torsdag

img_0340

Man tror att det ska finnas ett slut på pluggandet i och med att tentan är gjord men riktigt så lätt ska det väl inte vara insåg jag precis. Men i vilket fall så är första tentan gjord och jag får väl på något sätt vara nöjd. Det kom en del som jag kunde och en del som jag inte hade en aning om vad jag skulle svara men så kommer det kanske alltid att vara? Den är gjord och jag är glad, för då är det en sak mindre att tänka på. Men insåg istället att min riddagbok inte är inskickad, att jag har en bok som jag måste lämna tillbaka till biblioteket, att jag har en uppgift som ska in redan den 3/12 och vi fick precis ännu en uppgift, dock som ska in i januari. Så denna kväll spenderas med ytterligare plugg.

Tudi red till flying efter tentan tillsammans med två från stallet. Lite galoppjobb i Crafoord ridhuset innan vi red hem igen. Passade på att väga henne när vi var på flyinge och Tudi håller oförskämt jämn vikt. Hon gick ner lite när vi flyttade ner men då var hon också lite små rund. Hon har legat på mellan 568-580 och idag 570kg. Det är precis lagom tycker jag även om hon nu är lite rundare än vad hon var förut men vikten är som sagt densamma. Jag behöver galoppjobba henne lite mer än vad jag gör nu men det har inte riktigt funnits tid eller varit väder för att rida på galoppbanan. Men det får jag försöka göra i helgen eller eventuellt rida på Täcka banan som är en mindre galoppbana inomhus som finns på Flyinge.

Nu ska jag gå åter till pluggandet. Tanken är att beta av åtminstone en uppgift och sedan får vi se vad det blir utav det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s