2017-11-18

Hippolog-livet är nog det bästa som jag har gett mig in på. Nu efter en väldigt händelserik vecka så längtar jag efter ännu en fullproppad vecka med mycket intressant på schemat. Det blir långa dagar när man pluggar men jag trivs med att hålla igång även de dagar som man fortfarande hänger ute i stallet vid 20.00 tiden på kvällen och inser att man egentligen borde öppna böckerna någon timme innan läggdags.

Nästa vecka ser ut såhär(↓) och utöver det är min förhoppning att Tudi ska kunna hoppträna på onsdag men det får vi se hur det blir med det. På lördag ska jag ha stalltjänst på Flyinge så då blir det en tidig morgon och en lång dag.

Vi har gått in på ett nytt block nu efter Tentan och det inleddes redan igår med en föreläsning om hästens tänder, bettrelaterade skador och hästarnas ät-tider. Man blir nästan mörkrädd när man ser bilder på hästar vars nosgrimmor varit dragna alldeles för hårt och där bettet förstört ytan på tänderna. Nyttigt att se men direkt börjar man tänka sig för lite extra även om jag aldrig drar åt hårdare än att två fingrar får plats. Min plan inför detta block är att verkligen repetera allt vi lär oss från början och inte sitta i slutet med Tenta-stress. Så denna helg är planen att renskriva fredagens anteckningar samt gå igenom nästa uppgift som ska in den 3:e december.

Skärmavbild 2017-11-18 kl. 15.15.24
9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s