Välkomnar mig själv tillbaka till verkligheten. Nu har Tenta-stressen lagt sig och vi inväntar resultat istället. Tudelu har gått lite på halvfart nu i veckan och planen är att rida ner till flyinge för att väga henne i helgen. Det är så praktiskt att vi har en våg på skolan och att det är så enkelt att bara leda in henne där och se om hon går upp eller ner. Hon har ju legat stadigt och har max skiljt 10kg mellan gångerna, nu tror jag dock att hon kan ha lagt på sig lite men tycker fortfarande att hon är väldigt fin i kroppen.

Vad har jag hunnit med sedan sist vi hördes då? Jo vi har fått mer uppgifter som ska in innan jul, jag stressar för att hinna med att skriva en uppgift som jag knappt förstår, på fredag ska den lämnas in. Vi har hunnit med en munhåleundersökning i skolan, flera föreläsningar, tentafirande igår och stalltjänst hela dagen idag. Egentligen är det mest plugg som funnits på schemat den senaste veckan men har också hunnit med att rida program för Kyra Kyrklund.

Nu väntar en lugnare vecka, sedan har jag bara en ridvecka kvar innan examen. Tiden bara flyger iväg och det är mycket som ska bli gjort innan jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s