Tisdags-peppen

Kickar igång denna vecka en dag för sent men det är knappt så att jag märkt att vi går in på en ny vecka om jag ska vara ärlig. Har nog världens lugnaste vecka denna vecka och det tackar jag för när det är uppgifter som ska skrivas. Sitter för tillfället med en uppgift i pedagogik och sedan ska jag gå över till en annan uppgift inom samma ämne. har en hel lista med saker som behöver göras men jag får vara nöjd med det jag orkar med idag. Det blev en sen kväll igår.

Måndag: Vi hade två lektioner som jag tyvärr missade då vi var iväg med en häst.
Tisdag: Enda lektionen vi skulle haft var inställd så detta blev en pluggar-tisdag.
Onsdag: En föreläsning om sadelinpassning.
Torsdag: Praktiskt lektion i sadelinpassning, så vi rider ner med några av våra hästar till skolan för att använda våra egna hästar på lektionen.
Fredag: Ledig
Lördag: Flyger till Stockholm för att stå i Hippologprogrammets monter delar utav helgen.
Söndag: Flyger tillbaka till skåne på eftermiddagen. Sista inlämning i Pedagogik som jag hoppas på att vara klar med under fredagen(helst egentligen tisdagen).

DSC_3728

En reaktion till “Tisdags-peppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s