Torsdag

Den här veckan har varit bland de lugnaste veckorna jag haft sedan terminen drog igång men ändå har det varit fullt upp från tidig morgon till sen kväll. Tudi och jag hoppade ett styrkepass för ett par dagar sedan och det gjorde hon riktigt bra. Fyra stycken oxrar med ett galoppsprång mellan. Det räckte med att ta övningen endast ett par gånger eftersom hon tyckte att det var väldigt jobbigt men hon hoppade riktigt bra och använde sin kropp på ett bra sätt genom övningen.

Det har blivit några tråkiga dagar i ridhus eftersom jag kommit hem ganska sent och det har hunnit bli mörkt innan jag haft möjlighet att ta mig ut. Imorgon hoppas jag på att rida ut med henne men det är mycket som ska göras inför helgen. Är ju borta både lördag och söndag på Friends så jag ska hinna med att fixa stallet och sedan storstäda både rummet och huset.

Idag red vi ner till Flyinge för att ha sadelprovning med skolan och jag ska se om jag kan prova sadeln tillsammans med en padd. Resten av eftermiddagen har jag suttit med en uppgift i pedagogik och den skickades in idag. Till nästa vecka har jag en redovisning som jag på något sätt ska hinna med att ta tag i men det är ett problem som jag skjuter på till jag kommer hem igen.

Försöker hålla uppdateringen igång i helgen så gott det går. Så fortsätt att kika in här så gör jag mitt bästa. Nästa vecka kör vi ridvecka och HAV-vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s