Den första december

Fredagsfeelingen var inte riktigt på topp idag men jag ser fram emot en härlig helg i Stockholm. Idag passade jag på att ta min sovmorgon innan jag var upp och plockade in lite hästar vid 09.00 tiden då det var and-jakt precis bredvid gården och hästarna fick vara inne fram till lunch innan de gick ut igen. Därefter tog jag tag i hus-städningen, dammsög och skurade golv, tog även mitt eget rum när jag var igång.

Man skulle verkligen inte gissa på att det är december här nere ännu. Idag var till och med solen framme under dagen och det var nästan behagligt att vara i stallet. Har varit så rått och kallt ett tag men nu verkar det klarna upp. Vet egentligen inte om jag ska vara glad och tacksam för att vi inte har någon snö eller om jag borde längta efter den. Det märker vi men mer regn hoppas jag att vi slipper tills vidare så att det hinner torka upp en aning.

På hästfronten så blev det en uteritt till terrängbanan med hästarna. Jag och Bella beslöt oss för att byta hästar och hon fick rida Tudi och jag tog hennes Coralee. De båda är väldigt bra på att trigga igång varandra och de älskar att vara ute på tur ihop. De har ju även blivit hagkompisar nu och de trivs väldigt bra ihop -även om Tudi helst inte vill erkänna det. Coralee fick hålla sig bakom Tudi som alltid går fram överallt och det var roligt att prova någon ny och häst och bra att låta någon annan rida ens egna häst också för att känna efter.

I helgen kommer jag stå i en monter och prata lite om utbildningarna som finns på Flyinge/Strömsholm, så kom gärna dit och kika om ni är intresserade av att kanske börja studera? Finns flera gymnasium här nere på Flyinge men också på Strömsholm och sedan finns en hel del andra utbildningar också! Lovar att hålla er uppdaterade i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s