den 8:e december

Vilken vecka. Jag hinner knappt med att uppdatera vilket egentligen är lite sorgligt men jag försöker mitt bästa trots allt. Veckan har bestått av skolridning tillsammans med Slide och vi gjorde därmed vår sista träningsvecka i ridblocket och nästa gång jag har ridvecka är det dags för examen i hoppning och dressyr. Vi hoppas att Slide laddar lika mycket som jag inför examen och sedan gör vi så gott som vi bara kan.

I onsdags hopptränade jag och Tudi för Piia Pantsuu och Tudi hoppade väldigt fint. Var pigg som ett spjut och det gick lite för fort hela passet men sista rundan hade både hon och jag lugnat ner oss och vi kunde försöka få till banan lite bättre än innan.

Fredag idag med blandade känslor. Skönt att veckan äntligen är över för jag känner hur sömnen har blivit bortprioriterad bland inlämningar, redovisningar och idag en examination i kommunikation. Det är mycket och det är allt på en och samma gång. Samtidigt väcker denna dag många känslor. Det har nu gått två år sedan min älskade Krypton lämnade oss här på jorden och det är svårt att undgå att tänka på. För jag tänker såklart på hur det hade varit annars, om det hela slutat annorlunda. För jag hade önskat mig ett sista år med honom som ponnyryttare, istället kom andra hästar in i mitt liv och tanken var att han skulle sålts då i våras. Men istället lämnade han oss alldeles för tidigt och det kommer alltid att svida lite extra att tänka på honom. För det finns verkligen ingenting som kommer kunna mäta sig med den känslan som han gav mig. De självförtroende han byggde hos mig. Jag lever fortfarande på allt han gav mig, lever på kärleken till honom och hoppet han fick mig att känna.

Jag skulle ge allt för att få känna mig oslagbar med honom, bara en gång till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s