Ingen söndagsångest när man njuter av att andas häst varje dag

Det är galet vad veckorna går fort nu innan jul. Min sista riktiga ridvecka är gjord och även årets sista stalltjänst-vecka. Nu är det en vecka kvar till examen och jag avslutade veckan med en tur runt terrängbanan tillsammans med Slide och Bella med Mosaik. Idag har vi sett skånes första snö som föll över oss när vi var ute men den smälte redan innan den nådde marken. Förhoppningsvis kommer det mer.

Kommande vecka blir lugn vilket är helt underbart, det behöver jag mer än något. En lektion om dagen verkar det som. Eventuellt ledigt på fredagen. Julbord på tisdag och Lucia på onsdag. Ska kika på den andra gruppens examen och förbereda mig mentalt inför min egen. Har en riddagbok att skriva klart, en redovisning som ska förberedas, dock är den i januari.. sedan en inlämning om hoppning och en annan pedagogikuppgift. Det tänkte jag försöka påbörja under veckan. Tänk att första terminen lider mot sitt slut och nästa termin lämnar jag ridblocket och börjar med unghästblocket där vi ska rida in en unghäst och sedan avslutar jag mitt första år på hippologen med körning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s