Vita vinterland

Vi vaknade upp till ett vackert snötäcke denna morgon. Det har kommit ett tunt lager under natten även om det fortfarande var plusgrader ute och snön var nästintill borta under kvällen. Förhoppningsvis får snön stanna ett tag till, det vore underbart att åtminstone ha lite snö som gör dagarna lite ljusare även om jag ännu inte har några snösulor på Tudi, det får jag sätta på när jag vet om det ska bli mer snö ute. Tydligen har man inte behövt ha det speciellt ofta här nere?

Denna dag blev omplanerad men det blev ändå en helt okej dag tycker jag. Ingen lärare dök upp under vår första föreläsning på morgonen så vi fick göra en uppgift istället som jag under skrivandets stund håller på att slutföra. Det handlar aktuellt nog om smittskydd med tanke på att vi har ett stall som är stängt på anläggningen på grund av smitta. När den är klar ska jag gå ut till Tudelu och pyssla med henne. Vår andra lektion blev flyttad till januari istället så jag fick en helt ledig dag även om jag varit på Flyinge större delen av dagen ändå. Var där under eftermiddagen och hjälpte till på stalltjänsten och kikade lite på den andra gruppen som hade hoppning.

Nu blir det en lugnare kväll i stallet med Tudi, har redan hunnit göra klart allt i stallet så det är bara att greja med henne så är jag klar för denna dag. Måste verkligen ta tag i lite plugg också men det tänkte jag ta mig i kragen och göra imorgon om det passar bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s