Svårt att hitta julkänslan bland plusgrader, gröna gräsmattor och en strålande sol

En efterlängtad helg inför årets nervösaste vecka? Utsläpp på morgonen i stallet hemma innan jag åkte ner till Flyinge tillsammans med Emelie som också bor på Gustafslund. Vi red ut två skolhästar ihop och Slide var nöjd över att få komma ut efter att han har presterat bra tillsammans med Rebecca under deras examensvecka, nästa vecka är det vår tur att förhoppningsvis göra lika bra ifrån oss på vår examen!

Vid lunch så red jag ut tillsammans med Bella och Nette på våra egna hästar runt Flyinges terrängbana. Tudi var på strålande humör och vill såklart helst bara ge sig av i full fart på alla ställen där hon kan få chansen. Vi behöver ta tag i dressyren lite men jag låter henne hållas i och med att hon får julledigt om en vecka. Sedan sätter vi igång igen när jag kommer hem igen!

Gårdagens kvällsfix blev julbak tillsammans med de andra hippologerna som bor på Gustis + Nette som går gymnasiet på flyinge. Jag lyckades baka ett pepparkakshus och sedan åt jag istället utav de pepparkakor som jag hade köpt i affären. Ambitionsnivån var högre när vi planerade kvällen men den sjunk i takt med att man insåg att tiden rinner iväg och man alltid har mycket att göra. Roligt och väldigt trevligt var det iallafall!

Nu laddar jag examen tisdag och onsdag med ett förhoppningsvis godkänt resultat, annars får jag göra om vid ett senare tillfälle. En ledig torsdag och lite annat som ska göras inför hemfärden på fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s