För jag har tagit examen i ridning!


Hektisk vecka! Igår hoppexamen och idag dressyrexamen och vi är godkända i både och. Det var såklart extremt nervöst men nu är jag klar med ridningen och jag är så otroligt glad att jag fick tillbringa min första termin här på hippologen tillsammans med Slide. Han har tagit fram mina svaga sidor och verkligen hjälpt mig att jobba med dom och med hjälp av otroligt bra tränare så känner jag att det är mycket med min egen kroppskontroll som har utvecklats.

Jag behöver fortfarande bli bättre på att analysera och framförallt att analysera utan att bli kritisk och negativ. Jag gör mitt bästa och jag försöker att bli medveten om mina brister. Ridning är så himla roligt när man känner att det går framåt.

Jag ska försöka att få upp filmer från hopp och dressyrexamen vid ett annat tillfälle, det finns en kortare film på min instagram från gårdagens hoppning. Men nu njuter jag av att vara klar för detta år. Ska rida honom igen men vi är officiellt godkända och klara för nästa block som för mig kommer att innebära inridning av en blivande 3åring! Men först ska jag ha en välförtjänt jullov!

En reaktion till “För jag har tagit examen i ridning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s