Julafton

Julen är här och jag har tagit mig hem till Kolbäck efter många om och men för att kunna fira den. Så glad att allt gick att lösa och att jag nu kan njuta av lite ledighet innan pluggandet kommer igång igen efter nyår. Jag kommer att åka ner till Flyinge igen tidigt den 27/12.

Försöker att passa på att ta vara på ledigheten och sova ut! Men samtidigt är det en del som ska göras innan skolan börjar igen. Jag planerar att lösa licens och se över hur våren kommer att se ut för att vara så förberedd som möjligt med uppgifter, inlämningar, tentor och redovisningar. Som jag har sett hittills så blir våren betydligt med intensiv än vad den här hösten har varit och då gäller det att vara så förberedd som det går att vara.

Nu ska jag njuta lite extra av att inte göra någonting och sedan uppdaterar jag er allt eftersom. Jag längtar redan efter ännu en termin nere i skåne. Kan faktiskt inte tänka mig något bättre! Det blir sorgligt att lämna ridblocket men jag är riktigt taggad på att få komma in i unghästblocket och sedan avsluta mitt första år på hippologen med körning!

img_0801

Grupp HP1A tillsammans med våra fina skolhästar efter avslutad dressyrexamen i onsdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s