Back to reality

Tillbaka i skåne och denna gång är min syster med mig för att hålla mig sällskap några få dagar. Vi tog bilen ner vid 07.00 imorse och var framme innan det var dags att ta in hästarna. Tvingade på henne ridkläder och upp på Tudi för ett litet kom-igång pass, hon travade till och med! Tudi är ju verkligen underbar som bara sköter sig som guld. Hon har skrittat flera dagar sen jag åkte hem och var jätteglad för att komma igång igen. Jag tänkte rida imorgon och se hur pigg hon är, gissar på att hon har lite energi som vill komma ut!

Tudis julklapp blev ett nytt träns som jag tror hon var mycket nöjd med! Jag tycker ju att klinker är bland det finaste som finns på träns och speciellt mässingsklinker och kanske är det ännu finare till Tudis redan guldiga päls?

Sista ledigheten ska det tas vara på och det var riktigt skönt att komma vara hemma ett par dagar och bara njuta av julledigheten. Jag lyckades till och med få rida på Hannas fina häst när jag var hemma! Några få dagar kvar nu och sedan är det stalltjänst för min del. Roligt att komma tillbaka men känner en liten gnutta stress över de saker som ligger och väntar på att jag ska ta tag i dom. Men än är inte 2017 slut så jag har lite tid till att avsluta det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s