No hour of life spent in the saddle is wasted

Njuter som sagt av sista ledigheten och med det blev det två turer till Malmö med min syster där vi igår mötte upp Vendela för att äta på Jensen. Idag tog vi ett varv på emporia och kikade i affärer innan vi begav oss till Börjes för att kika på vad jag tycker är roligare, ridkläder! Såklart hittade jag ett par fleecefodrade ridbyxor från kingsland för halva priset så jag köpte dom trots att ridbyxor kanske inte var högst upp på inköpslistan. Men det var mer än behövligt till de kalla dagarna här!

Tudi är klar med sin vila men vi har mjukstartat lite nu med lättare joggpass. Planerar att rida ut lite nu till helgen för sedan kommer det hinna bli mörkt i veckan när skolan kommit igång och då blir det svårare att kunna rida ut. Det är roligt att vara igång igen och jag kikar redan på träningar och tävlingar under våren.

Imorgon åker min syster hem igen och då tänker jag bänka mig med allt plugg som jag inte tagit mig tid att göra. Det är en del jag borde gjort redan men det är aldrig för sent att börja inbillar jag mig. Lite nya bilder har hon lyckats tagit medan hon varit här så jag kommer bjuda på lite bilder allt eftersom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s