Man ska veta att man lever

Klockan är 16.42 och mina ögon går bokstavligen i kors och då blev denna dag betydligt kortare än vad den skulle ha varit i och med en inställd eftermiddags föreläsning som gjorde att vi kunde börja eftermiddagens stalltjänst redan en timme tidigare än planerat. Plus så fick jag min egen häst motionerad under skoltid istället för att jag skulle göra det nu under eftermiddagen. Det innebär att jag tänker njuta av en ledig kväll!

I och med att ridblocket är slut för min del och att examen var veckan innan jul men vårat nästa block början v.2 så har vi fått rida även denna vecka men med lite annat fokus. Igår red vi avdelningsridning i stor grupp, allstå båda våra ridgrupper på fem respektive sex personer. Idag hade vi tömkörning på schemat och det roligaste av allt var att vi fick ta med egna hästar så jag red Tudi i spöregn ner till flyinge under förmiddagen för att prova på tömkörning – någonting jag är helt värdelös på upptäckte jag idag. Jag hade fullt upp med att lyckas hålla i tömmarna och spöet samtidigt som jag skulle ha koll på hur Tudi jobbade. Jag fick väldigt mycket hjälp och jag tycker att Tudi var väldigt fin! Nu vill jag lära mig att tömköra ordentligt för det skulle vara ett perfekt komplement till Tudis träning!

Jag ljuger om jag säger att det inte tar emot när klockan ringer vid 05.00 men det är härligt på något sätt, för dagen kommer igång och jag tycker om känslan när tröttheten slår till på kvällen (dock slog den till redan vid 14.00 tiden idag). Imorgon blir en lång dag, ridning x2 i skolan, stalltjänst och en föreläsning på förmiddagen och sedan stallet hemma efter det.

En reaktion till “Man ska veta att man lever

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s