Lördag

Årets första skolvecka är gjord och jag är tröttare än vad jag borde. Men nu är vi igång igen och inser att jag kommer sakna ridblocket mer än vad jag trodde. Det blir tuffa veckor när jag går in på unghäst eftersom vi kommer ha lektioner varje dag och sedan inlämningar varje vecka som ska göras. Våren känns lång och ändå har den inte ens hunnit börja.

Tudi reds ut tillsammans med Bella och Coralee idag ner till flyinge för att väga oss efter julvilan. Det är himla praktiskt med den där vågen och det är skönt att Tudi har hållit sin vikt stabil från att vi flyttade ner och fram till nu. Lite lättare är hon nu men helt klart har det hänt lite med kroppen på henne även om vikten är nästan desamma. Roligt iallafall att väga med jämna mellanrum och se så hon inte skenar i vikt eller tappar något. Det skilde 4kg från veckan innan jul fram till idag och det är ju i princip ingenting eftersom det påverkas av hur de har ätit, ridit och druckit den dagen.

Nu spenderas helgen med näsan i boken och sedan kör vi en ny vecka i stallet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s