Examens film – hoppning

Det tog lite tid att få över filmen på dator och när jag väl fick filmen upp på datorn så kunde den inte spelas där av någon konstig anledning men efter lite pyssel så fick jag det att fungera. Så här kommer filmen från hoppexamen som vi hade den 19 december.

Med facit i hand så är jag verkligen så glad att det blev Slide som fick bli min skolhäst genom ridblocket för det var mycket som föll på plats med hjälp utav honom. Vi hade inga större problem tillsammans men han var väldigt duktig på att plocka fram de delar hos mig som jag behövde träna på, speciellt min kroppskontroll och självmedvetenhet. Han var verkligen en riktig klippa och nu vet jag precis vad för slags häst jag kommer att vilja äga i framtiden. Liten, lätt och smidig, för där kommer jag till ridning.

Examen är ett spännande moment i sig och aldrig trodde jag att man kunde vara så nervös över att rida en bana med några språng på 100cm. Ridblocket har gett mig mycket och examen var slutklämmen på det hela. Ser fram emot andra året på strömsholm där det kommer bli betydligt mer ridning än det vi har under första året här.

Nu har våra unghästar anlänt och jag håller på att bekanta mig med ett fruktansvärt sött sto som jag hoppas kommer kunna ta mig till en godkänd examen i unghästblocket.

En reaktion till “Examens film – hoppning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s