Godmorgon måndag

En ny vecka, och en kall sådan verkar det vilja bli. Bra för hagen men mindre roligt med uterittsmöjligheterna när det är stenhårt och ingen snö ute. Helgen gick med en rasande fart och det är redan måndag. Jag som hade en lång lista över allt jag skulle hinna med under helgen och det är nästan så att listan blivit längre under helgens gång. En uppgift en inskickad iallafall och en ligger nästintill klar på datorn som jag ska skicka in snarast möjligast. Vidare så har jag en redovisning som jag skulle ha skrivit men det tar jag tag i under veckan istället, sen var det en tenta på det också?

Under helgen så har Tudelu fått jobba iallafall. Igår så hoppade vi för första gången efter vårt lilla jullov vilket hon tyckte var väldigt roligt. Lite kluriga vägar tränade vi på över små hinder. Förhoppningsvis får vi till en hoppträning snart och årets första tävling har jag anmält mig till på Flyinge i februari. I söndags hann jag och Bella med att rida skolhästar så jag red en gymnasiehäst som var väldigt trevlig, lite dressyr ute på gräset på Hastings sådär i december, det är ganska mysigt ändå? Efter det åkte klippmaskinen fram och Bellman, som då också är en gymnasiehäst som jag ska låna på en kadrilj, blev några kilo lättare.

Denna vecka bjuder på några lektioner och sedan kommer unghästblocket igång ordentligt! Längtar faktiskt lite nu, kanske mest över att se de andra två unghästarna som kom igår. Det kommer bli några spännande veckor helt klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s